Car Art Photography – partea 1

Pentru ca internetul abunda de manuitori de Photoshop, AutoCool.ro va prezinta  propria imagine despre Car Art Photography.

mg_0463web

Arta fotografica nu e la indemana oricui. Asta chiar daca dupa ce ai dat 1001 click-uri din aparatul foto, fie el unul scump, sau doar de vreo 3000 lei, te apuci si spoiesti rezultatele, precum o baba data cu smacoline si farduri, in speranta ca un strat de tencuiala poate acoperi defectele.

Noi, cei de la AutoCool.ro credem ca totul pleaca inca de la inceput, atunci cand asezi subiectul, subiectele, intr-o anumita ordine, intr-o anumita lumina, declansezi aparatul si pe urma corectezi, daca mai e ceva de corectat.
Acest set de fotografii, realizat de Florin Constantin (un baiat tare fain, dupa ce-l vezi a doua-treia oara si care stie tare bine cum sta treaba cu fotografia), a rezultat in urma unui fotoshooting facut la Porsche Bucuresti Vest 1, in showroom-ul Audi, pe vremea cand unii dintre noi cochetam cu ideea de productie video. Ne-a trecut repede… Insa amintirile au ramas si astazi vi le oferim, intru delectare.

Acest tip de materiale isi va gasi intotdeauna loc in categoria „Media”, aici pe AutoCool.ro.

COMMENTS

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.