BMW Welt a sarbatorit 100.000 de livrari

La sfarșitul lunii iulie, BMW Welt a organizat cel de-al 100.000-lea eveniment de inmanare al unui automobil pentru un client.

livrarea_100_000_la_bmw_welt_1

Helmut Marxen, un om de afaceri din Sylt, a intrat in posesia a doua automobile: un model BMW Seria 3 Gran Turismo Sportline si un BMW X3. Thomas Muderlak, directorul BMW Welt, a fost cel care l-a intampinat pe fericitul proprietar. Dupa o zi aglomerata cu tururi in culisele BMW Welt si ale uzinei BMW, precum si un pranz la restaurantul Käfer’s Bavarie, acest client special va avea parte si de o experienta deosebita in cadrul unui week-end DTM organizat de BMW Motorsport.

„Suntem incantati sa-i primim pe dl. Marxen si familia sa. Cea de-a 100.000-a livrare de automobil este un eveniment special pe care suntem bucurosi sa-l sarbatorim. Preluarea unui automobil nou este un moment foarte emotionant pentru multi clienti si o dovada a fascinatie marcii noastre. Datele in continua crestere privind livrarile arata ca suntem pe drumul cel bun”, a declarat Thomas Muderlak.

„Preluarea acestui automobil este un moment foarte special pentru noi, ca fani BMW. Acest lucru se intampla o data in viata. Abia ne asteptam noile masini si prima experienta a condusului spre orasul nostru, Ramstedt. Vrem sa multumim si dealerului Raudzus & Bossen din Niebüll”, a declarat Helmut Marxen, clientul cu numarul 100.000 in istoria evenimentelor de preluare a masinilor la BMW Welt.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.