BMW Seria 4 Coupe – primele informatii si fotografii

Seria 4 este noua denumire a producatorului BMW, menita sa inlocuiasca Seria 3 Coupe si Cabrio dar si noul Gran Coupe.

BMW 435i Coupe Sport Line
Fotografiile, date publicitatii pe website-ul german Motor-Talk, infatiseaza noul Seria 4 Coupe sau altfel spus, versiunea usor modificata, destinata productiei de serie a modelului Seria 4 Coupe Study, prezentat la Detroit Motor Show din acest an. Chiar daca numele este diferit, modelul cu doua usi continua sa se bazeze si este influentat de liniile stilistice ale Seriei 3 sedan.

In afara schemei pentru doua locuri in spate, coupe-ul bavarez prezinta acelasi design interior cu Seria 3.

Chiar daca BMW nu a dat inca un comunicat de presa oficial, materialul de pe site-ul german arata ca in comparatie cu predecesorul sau, noulSeria 4 Coupe a crescut cu 26 mm in lungime, ajungand la 4.640 mm, 43 mm in latime, fiind lat de 1,830 mm, in timp ce linia plafonului a coborat cu 16 mm, inaltimea masinii avand 1.360 mm. Ampatamentul a crescut cu 50 mm, avand acum 2.810 mm.

Versiunile pentru Europa, care vor fi disponibile la lansare, includ 420d, care are o motorizare de 2 litri turbodiesel,de 184 CP, care ofera un consum de 4,6 l/100 km, cuplat la o transmisie automata cu opt trepte si 428i, motorizat de o unitate de 2 litri turbo, pe benzina, care dispune de 245 CP si are  un consum de 6,6 l/100 km, cuplat la o transmisie manuala si 6,3 l/100 km cu transmisie automata.

In varfulu lantului trofic, insa fara apune la socoteala versiunile care poarta alaturi de cifra si litera M, se gaseste 435i, pus in miscare de un motor de 3 litri turbo, cu sase cilindri in linie, capabil sa ofere 306 CP si un consum de 7,9 l/100 km cu transmisie manuala si 7,2 l/100 km cu cea automata.

Toate motorizarile pot fi combinate fie cu transmisia manuala cu sase trepte sau cu cea automata cu opt trepte, in timp ce ambele motorizari pe benzina pot fi comandate si cu tractiunea integrala BMW xDrive.

Premiera mondiala a BMW Seria 4 Coupe este programata sa aiba loc la Frankfurt Motor Show in aceasta toamna.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.