BMW M4 nu va avea transmisie manuala?

Conform publicatiei Autoblog.com, BMW M4 va rupe traditia M si nu va fi oferit decat in varianta standard, prevazuta cu transmisie automata. O cutie de viteze manuala nu este trecuta nici macar in lista de optiuni.
BMW M4 Coupe

Noul BMW M4 Coupe va fi echipat cu o cutie de viteze cu dublu ambreiaj (DCT), fiind astfel o premiera, deoarece chiar daca numele este nou, spiritul ramane cel al legendarului M3.
Cei de la Autoblog.com nu au citat sursa, insa au dat asigurari ca este extrem de bine pozitionata si de ceamai mare incredere. Aceeasi sursa a afirmat ca BMW va prezenta varianta pentru productie a BMW M4, anul viitor la Detroit Motor Show, in luna ianuarie.

Evident, website-urile concurente au inceput sa puna sub semnul indoielii stirea publicata de Autoblog, Bimmerpost afirmand ca exista deja fotografii-spion publicate, unde atat M4 Coupe, cat si M3 Sedan apar dotate cu leviere clasice pentru schimbatorul de viteze.

Pana la lamurirea situatiei, indiferent daca zvonul se va confirma sau infirma, iata o colectie de cinci videoclipuri avand ca subiect BMW M4 Coupe Concept, asa cum a fost el prezentat weekend-ul trecut la Pebble Beach Concours d’Elegance, precum si in ultima seara, cand a fost punctul principal de atractie pentru membrii BMW Car Club of America (BMWCCA).

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.