BMW i3 la Frankfurt 2013

Dupa ce a avut premiera internationala la 29 iulie cu evenimente organizate in paralel pe trei continente in metropolele Londra, New York si Beijing, BMW i3 revine in centrul atentiei fiind vedeta cea mai vizibila la IAA Frankfurt 2013.

BMW i3 Frankfurt
i3 este un automobil dedicat marilor aglomeratii urbane si va debuta treptat pe cele mai importante piete in urmatorul an. Autonomia sa, care este de 145 kilometri pur electric, dar care poate fi extinsa la 270 cu ajutorul generatorului electric cu functionare pe benzina, il face un adversar redutabil pentru mult mai titratul (in materie de vehicule electrice premium), Tesla- al carui autonomie se loveste de bariera aflata undeva in jurul a 150 de kilometri. BMW a considerat ca cifrele acestea sunt insufciente si ca a sosit vremea ca „in jur de 150 de kilometri” sa nu mai fie indeajuns.

Iata si o galerie foto realizata de AutoCool in preziua deschiderii oficiale (pentru presa) a Salonului Auto de la Frankfurt, unde se poate vedea modelul BMW i3 in actiune, pe pista special amenajata indoor, in cadrul standului BMW, pista care masoara aproape 300 de metri si este dispusa pe trei niveluri.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.