BMW Fest, cel mai mare festival din România dedicat pasionaţilor mărcii

BMW Blog România, blog independent dedicat , organizează în weekend-ul 30-31 mai un festival dedicat pasionaţilor mărcii la Romexpo Băneasa, Bucureşti. Este un proiect organizat în premieră în România care îşi propune să reunească automobile de epocă şi modele care au făcut istorie, demonstraţii spectaculoase de drift şi drift taxi, precum şi teste BMW Motorrad.

auto mai 2015 030
În prim plan a fost prezenţa unuia din cele mai spectaculoase modele ale mărcii, BMW i8, precum şi o demonstraţie de stunt riding susţinută de campionul mondial Chris Pfeiffer susţinut de un moment special al pilotului Caludiu David alături de un spectaculos BMW M6.

Invitați speciali: Chris Pfeiffer și Claudiu David
Iubitorii motociclismului au avut ocazia să-l vadă la lucru pe Chris Pfeiffer, unul dintre cei mai apreciați stunteri moto din lume. Chris Pfeiffer si-a început cariera în motorsport la doar nouă ani, iar disciplinele sale preferate sunt trialul și enduro. În prezent, demonstrațiile moto pe care Chris Pfeiffer le susține pe întreg mapamondul atrag mii de oameni, iar spectacolul și interacțiunea cu publicul sunt la cele mai înalte cote.

Alături de Chris Pfeiffer și-a făcut apariția și Claudiu David, la volanul unui model BMW M6 Coupe. Împreună, cei doi au oferit un show unic  pentru iubitorii lumii motorizate, fie că vorbim despre două sau patru roți.

Sesiuni de taxi-drift pentru vizitatorii BMW Fest România
Piloții echipelor EvL Drift Team și Rampage Drift, alături de modelele special pregătite pentru competițiile de drift, au invitat participanții la BMW Fest România pe post de co-piloți.

Ride-test cu cele mai noi modele BMW Motorrad
Motocicliștii participanți la eveniment au avut posibilitatea să testeze cele mai noi modele produse de BMW Motorrad. Traseul a fost unul prestabilit, iar liderul de coloană a fost Marius Băcilă, instructorul Rider Academy. Printre motocicletele disponibile pentru teste se numără: BMW S 1000RR, R 1200R, R nineT, R 1200GS, și K 1600 GTL Exclusive.

BMW i8, vedeta BMW Fest România
Revoluționarul model BMW i8 a fost vedeta festivalului și, alături de multe alte modele BMW clasice și nu numai, a putut fi admirat în interiorul Pavilionului E1. Printre celelalte automobile expuse în timpul evenimentului s-au numărat și modele care au făcut istorie, printre care E9, E24 și, desigur, E30.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.