Audi Compact Crossover concept se dezvaluie

Cateva fotografii dezvaluind noul Audi Compact Crossover au ajuns pe internet, la doar cateva zile inaintea marii premiere mondiale care va avea loc la Detroit Motor Show 2014.

Aud Crossover Concept
Totusi, cei de la Audi nu au dat publicitatii niciun fel de planuri de viitor privind modelul, la aceasta ora nefiind inca clar daca va intra sau nu in productia de serie. Privind fotografiile se poate insa specula ca este vorba de un vehicul cu forme si detalii foarte apropiate de ceea ce inseamna  mai degraba gata de productie decat concept.
Ce au declarat cei de la Ingolstadt este ca liniile conceptului „combina o multitudine de elemente vizuale apartinand viitoarelor generatii Audi combinate cu stilul tipic Audi Allroad  si Shooting Brake”.  Se mai poate adauga ca se regasesc si elementele Audi TT, care atat la  interior cat si la nivelul plansei de bord se regaseste in acest concept.

Avand cam aceleasi dimensiuni cu A3 hatchback, Compact Crossover vine cu o echipare hibrid e-tron, insa detaliile complete vor fi disponibile in cateva zile.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.