700 de angajati Renault Romania s-au inscris la Marsul si Crosul Casiopeea, editia 2013

700 de angajati Renault Romania si familiile acestora au raspuns „da” si anul acesta la invitatia organizatorilor evenimentului sportiv si umanitar Marsul si Crosul Casiopeea, editia a IV-a. Peste 500 de adulti si copii au alergat sau mers in Parcul Tineretului din Bucuresti, sambata, 28 septembrie, solidari, impotriva cancerului la san.

Renault Romania cross_1

Cu fondurile stranse din taxele de participare vor fi achizitionate proteze mamare si ulterior acestea vor fi donate femeilor care au suferit o interventie chirurgicala (mastectomie). Datorita numarului mare de inscrisi, Renault Romania a obtinut, pentru al treilea an consecutiv, premiul I la Crosul Roz Casiopeea, la sectiunea Corporate Challenge.

Renault Romania cross_2
„A fost  motivant faptul ca am participat la un eveniment care are o finalitate concreta. Am observat ca organizarea a fost mult mai buna decat la editia din 2010, la care am participat prima oara (exercitiile de fitness, sceneta pentru copii, participantii si-au putut deplasa copiii in carucior). Sunt bucuroasa ca Renault Romania a fost si anul acesta pe primul loc in ceea ce priveste numarul de participanti (si fiecare dintre noi a contat). Voi participa si anul viitor pentru ca este o ocazie buna sa fac miscare cu familia si colegii », a declarat Madalina Cecan, angajat Renault Romania. In replica, Vlad Cecan, copilul Madalinei, in varsta de 6 ani, a marturisit ca e „foarte bucuros sa poata ajuta persoane care au intr-adevar nevoie. Am vazut cum arata in realitate masinile pentru care lucreaza mama si tata si mi-a placut Scufita Rosie si ca m-am dat pe role”. In plus, Vlad a observat cand grupul din care facea parte se apropia de linia de sosire si a alergat ca sa fie primul.
Renault Romania cross_3

Renault Romania a fost alaturi de Crosul Roz Casiopeea inca de la prima sa editie, in 2010.

In total, aproximativ 2.700 de participanti, proveniti de la diverse corporatii din Romania,  au luat startul in week-end –ul trecut,  in Parcul Tineretului din Bucuresti, impreuna cu familiile sau prietenii la:

•    Crosul copiilor (6 -11 ani) (750 m)
•    Crosul adolescentilor (12-16 ani) (1.7 km)
•    Crosul barbatilor (6 km)
•    Crosul femeilor (6km)

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.