VIDEO: Auto Express isi da cu parerea despre noul Audi A3 sedan

Toate modelele Audi se cam aseamana intre ele si se conduc la fel, producand o senzatie neutra la volan, cu exceptia modelului R8, care este unicul capabil sa ofere o senzatie adevarata celui aflat in spatele volanului. Nici calitativ nu exista diferente foarte mari intre modele, astfel ca, noul Audi A3 sedan este o alternativa interesanta si evident mai ieftina, pentru deja clasicul A4.

Audi A3 sedan

Revista britanica Auto Express a realizat un review video asupra modelului Audi A3 sedan si in opinia redactorilor respectivi, acesta este cel mai aratos din gama actuala A3, iar in opinia altor jurnalisti auto, arata chiar mai bine decat urmatorul model ierarhic superior.

Este de asemenea mai usor si mai eficient, iar daca este echipat cu tractiune integrala, ofera aceeasi tinuta de drum sigura ca si confratele mai mare A4. Chiar daca in statele civilizate A3 hatchback va avea un succes la public mai pronuntat, versiunea sedan va fi greu de neglijat, iar in tari ca Romania, acesta va lua fata hatchback-ului considerat de multi ca fiind prea efeminat.

Si pentru a continua in nota comparativa, in tara de bastina a jurnalistilor de la Auto Express, Audi A3 sedan are pretul de pornire de 24.275£, ceea ce il face cu 4.000£,  (4.700€) mai ieftin decat Audi A4.

Iata si materialul video:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.