SRT Viper prezinta la Detroit Stryker Green si pachetul GT

La Salonul Auto de la Detroit, SRT va prezenta o versiune noua si mult mai usor de identificat a ultimei generatii Viper, denumita Stryker Green, care se vrea totodata o evolutie a culorii exterioare Snakeskin Green, prezentata pentru prima data in anul 2008. La acea data descrierea era „avand in compozitie pigmenti verzi si galbeni imbunatatiti si un aspect de mercur lichid”.

SRT Viper GT Striker Green

Acestea nu sunt unicele vesti privind Viper, deoarece SRT mai aduce la Detroit si pachetul special Grand Touring (GT), cu scaune din piele in echipare standard, ESC (Electronic Stability Control) cu functionare in cinci moduri si suspensia cu doua pozitii – Bilstein DampTronic Select. Ultimele doua dotari erau pana acum disponibile in exclusivitate pe Viper GTS.

SRT a declarat ca pachetul optional GT va fi livrat strict in doua scheme coloristice la exterior:  Stryker Green si Venom Black.

SRT Viper GT Striker Green, modelul care va fi expus la Detroit, beneficiaza de un pachet aerodinamic prototip, care include un eleron Mopar realizat din fibra de carbon si spoilerul fata cu extensii proeminente in partile laterale.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.