Mercedes-Benz – sustinator al excelentei in film

Mercedes-Benz Romania a oferit premiul de excelenta in cadrul TIFF 2013 actritei Luminita Gheorghiu, pentru intreaga sa cariera. 10 pentru FILM, programul initiat de TIFF in scopul promovarii actorilor talentati din teatru in cinematografie, este sustinut de Mercedes-Benz Romania. Mercedes-Benz a fost a sasea oara Masina Oficiala la TIFF, asigurand transportul invitatilor romani si internationali.

teatrul-national-gala-tiff-2
 
Pentru al saselea an consecutiv, din 31 mai pana pe 9 iunie, Mercedes-Benz a adus personalitati ale filmului romanesc si international pe covorul rosu la TIFF, in calitate de Masina Oficiala, si a acordat Premiul de Excelenta.
Pe 8 iunie, la Teatrul National din Cluj, in cadrul ceremoniei de inchidere a celei de-a XII-a editii a TIFF, Luminita Gheorghiu a fost distinsa cu Premiul de Excelenta, oferit de Mercedes-Benz Romania.

Implicarea Mercedes-Benz din cadrul celei de-a XII-a editii a festivalului TIFF presupune si un proiect suplimentar – 10 pentru FILM, in cadrul sectiunii Zilele Filmului Romanesc. 10 pentru FILM, un program initiat de TIFF inca din 2012, isi propune sa promoveze figuri noi in filmul romanesc si vizeaza actorii care s-au remarcat in teatru, dar care nu au avut pana acum sansa afirmarii in cinema, indiferent de varsta, aflati la debut sau cu roluri minore avute deja in productii autohtone.

Mercedes-Benz Romania a sustinut proiectul 10 pentru FILM, printr-un brunch de tip speed-interviewing, intre actori si presa, organizat in Cluj-Napoca. Evenimentul a fost gazduit de Andi Moisescu, care a dat startul unor interviuri-fulger in cadrul brunch-ului. Fiecare jurnalist a avut la dispozitie un interval dedicat pentru a cunoaste cei zece actori.
In plus, proiectul a implicat si o componenta interactiva in mediul digital – pe pagina de facebook Mercedes-Benz Romania, unde fanii Mercedes-Benz au fost invitati sa cunoasca cei zece actori in cadrul unei aplicatii online – http://mb4.me/10pentruFILM/, pe toata durata festivalului.

Aplicatia pentru Facebook spune povestea fiecaruia dintre cei zece actori, promovand astfel figuri talentate ale teatrului romanesc in randul fanilor Mercedes-Benz. Persoanele care s-au inscris in concurs au putut castiga un test-drive cu Masina Oficiala TIFF – Mercedes-Benz Clasa E – si o serie de accesorii Mercedes-Benz.

“Este o adevarata onoare sa ne numaram printre cei care omagiaza talentul marilor artisti romani, an de an, in cadrul Festivalului International de Film Transilvania. Mai mult, prin proiecte precum 10 pentru FILM, vrem sa sustinem si actorii de film in devenire, artisti cu un mare potential, pentru a creste astfel excelenta in Romania”, a declarat Gabriel Craciun, Corporate PR/Communications, Mercedes-Benz Romania.

Parteneriatul dintre TIFF si Mercedes-Benz, in calitate de Masina Oficiala, demonstreaza valorile lor comune: excelenta, inspiratia, inovatia constanta si atentia la detalii. Modelele noii Clase E de la Mercedes-Benz, precum si autovehiculele Viano, Vito si Sprinter, au fost la dispozitia invitatilor pe tot parcursul festivalului pentru o experienta cat mai placuta si confortabila.

Mercedes-Benz Romania a premiat excelenta in cadrul festivalului si in anii anteriori, oferind acest premiu special unor personalitati care au avut merite deosebite in promovarea filmului romanesc: Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Stürmer (2012).
Asocierea dintre Mercedes-Benz si TIFF face parte din proiectul “Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei” (www.mercedes-benz.ro/GhidulExcelentei). “Mercedes-Benz: Ghidul Excelentei” reuneste o serie de manifestari menite sa vorbeasca despre ideea de excelenta si sa reaminteasca de promisiunea lui Gottlieb Daimler – „The best or nothing”.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.