BMW M5 E60 poate fi la fel de tare ca noul F10

De ce sa-ti cumperi noul M5 cand poti obtine 568 CP din vechiul model?

BMW M5 E60 Evolve

Exista o sumedenie de fani BMW carora nu le place prea mult noul M5 si prefera versiunea precedenta, are foloseste caroseria E60, cel mai mult pentru ca acest model suna ca un vehicul spwecial, care a imprumutat cate ceva de la toata Seria 5, de la elemente stilistice, pana la motorul special, inspirat din cel pentru Formula 1, V10, de 5 litri.

Unul dintre argumentele, care pana deunazi statea in favoarea noului M5 este puterea suplimentara, obtinuta prin supraalimentare. Insa acum, aceste cifre pot fi obtinute, gratie inginerilor britanici de la compania de tuning Evolve, care cu doar cateva modificari, ridica puterea unui M5 E60 la 560-568 CP,in functie de vechimea si uzura masinii, a motorului, dar si a dotarilor existente peaceasta.

Ceea ce propun cei de la Evolve se traduce printr-o galerie de evacuare redesenata, cuplata cu un software nou pentru ECU, care stabilesc noi parametri pentru circuitul de aer si pentru catalizator, care in mod original era montat in galeria de evacuare inlocuita, la care se mai adauga niste evacuari finale speciale.

BMW M5 E60 este o masina speciala, iar adaugarea a inca 60 CP, fara a fi nevoie de montarea unui turbocompresor, este o adevarata afacere.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.