Zilele Sigurantei Rutiere Michelin, la Bucuresti

Michelin isi continua angajamentul pentru securitate rutiera si da startul editiei a doua a evenimentului «Zilele Sigurantei Rutiere Michelin» la Bucureti.

Zilele Sigurantei Rutiere Michelin

Pe 28 si 29 septembrie Parcul Izvor din Bucuresti devine Oraselul Sigurantei Rutiere Michelin, spatiu ce reuneste specialisti care vor desfasura ateliere dedicate celor 10 reguli de aur ale sigurantei rutiere, de la purtarea centurii de siguranta si pana la adoptarea unui comportament politicos in trafic.

Evenimentul este deschis publicului larg, care are oportunitatea sa se implice in toate activitatile organizate in spatiile dedicate celor 10 reguli de aur ale sigurantei rutiere si sa interactioneze cu experti precum Scoala de conducere defensiva si pilotaj Titi Aur sau cu reprezentanti ai Politiei Rutiere. Oraselul Sigurantei Rutiere Michelin are zone dedicate copiilor, tinerilor si adultilor, in care acestia pot testa simulatoare de condus, de rasturnare si impact, se pot juca si invata cele 10 reguli de aur care ii ajuta sa fie mai in siguranta la drum.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.