UNCOOL: Culmea in tuning a fost atinsa in Chitila

Ce-s aia cai putere in plus, ce-i ala dyno test, care chip tuning?  Culmea tuningului a fost atinsa in Chitila de catre un posesor de Tico. Cum care Tico? Daewoo Tico, micromasina destinata pietelor considerate „salbatice”, adica Romania, Bulgaria, Macedonia, Cehia, Croatia si Slovenia.

Tico tuning

Acest posesor de Tico, pasionat de tuning – dovada fiind stickerul de pe hayon, care-i acrediteaza apartenenta la 4tuning.ro, a rescris masura maxima a tuningului interior. Plansa de bord este acum imbracata in musamaua de la masa din bucatarie, ramasa probabil nefolositoare, dand un efect halucinant (©Patrizia Paglieri) de New Flower Power Concept.

Tico Flower Power Concept va fi probabil expus la Festivalul de Tuning Targ Vitan, dupa ce va primi cativa bulgari de foc sub forma de autocolante, capace de roti tip spinner „originale”, stropitori de parbriz cu luminite, capace de ventil cu beculete, toate provenite de la acelasi targ cu traditie in tuningul de calitate din Romania.

De remarcat efectul, de asemenea halucinant (©Patrizia Paglieri), oferit de reflexia musamalei colorate in parbriz, care-l ajuta pe conducator sa confunde elementele din trafic cu cele ale fetei de masa. Asta ca sa nu mai pomenim de aspectul… halucinant (©Patrizia Paglieri), per total.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.