SUV-ul Lamborghini Urus intra in carti

Cei de la Lamborghini au confirmat ca SUV-ul Urus va intra in productie.
lamborghini-urus-2
Desi nu pare a avea vreo logica, faptul ca Lamborghini va avea in oferta un SUV, este de fapt repetareaa istoriei pe care Grupul Stapanitor l-a aplicat si in cazul brandului Porsche: in timp ce compania este concentrata sa produca cele mai bune masini sport de pe piata, profitul vine, in cea mai mare parte, in urma vanzarilor unui SUV si de ce nu, a unul sedan de lux.
Mai mult, italienii  pot sa produca un SUV mai bun decat nemtii de la Porsche, avand de partea lor niscai traditie si un SUV exclusivist, mai mult decat puternic si in mod clar unic: LM002, din care s-au construit 328 de exemplare, intre anii 1986 si 1993.

Astfel ca, se poate spune ca vestea intrarii modelului Urus in productie, nu mai prea este o surpriza. Totusi, oficialii Lamborghini au facut anuntul cu ocazia evenimentului care a celebrat cei 50 de ani de existenta ai marcii.

Nu s-au dat publicitatii prea multe detalii, doar despre data intrarii pe liniile de productie s-a precizat ca va fi in anul 2017. In rest, italienii doresc sa construiasca 3000 de exemplare, pe care le vor oferi pe toate pietele lumii, cu prioritate pe cele din SUA, Marea Britanie, Orientul Mijlociu si China, precum si in Europa, pe pietele mai bine cotate.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.